Pensiunea Terra ****

Locul amintirilor placute

Pensiunea Terra nu este o doar o pensiune de 4 stele, frumoasă si curată, cu un restaurant cochet unde poți servi cele mai proaspete și delicioase preparate. Este și locația perfectă pentru a organiza orice eveniment important, fie o nuntă, un botez, majorat sau alte petreceri. În spatele restaurantului cu o capacitate de 60 de persoane, cu terasă primitoare, parcare mare și loc de joacă pentru copii, se ascunde un salon de evenimente de toată frumusețea, care poate găzdui, fără probleme, până la 500 de invitați.

Pensiunea Terra aflată în Bistriţa, pe Strada Simion Mândrescu Nr. 43 vă oferă cele mai bune condiţii de cazare, cu o capacitate totală de 30 de locuri, parcare proprie de 100 de locuri, restaurant cu meniuri internaţionale delicioase, acces internet wireless gratuit şi multe alte facilităţi. Vă oferim micul dejun inclus în preţ. Vezi imagini >>

Ne aflăm pe drumul de centură al orașului, la 100 m de intersecția cu drumul care duce spre Năsăud și la 10 minute de centrul orașului.