Salonul de evenimente TERRA

Locul amintirilor placute

Salonul de evenimente Terra este locul amintirilor plăcute. O spun cei care ne-au călcat pragul şi s-au simţit extraordinar aici. Nu sunt puțini cei care au ales această locație pentru a sărbători mai multe evenimente fericite din viața lor. Am deschis porţile pentru prima dată în luna mai a anului 2009 şi suntem fericiţi că eforturile noastre de a ne îmbunătăți în permanență atât imaginea cât și serviciile sunt atât de apreciate.

Salonul mare are o suprafață de 320m² și o înălţime de 5m. Înălţimea sălii dă multă eleganţă spaţiului. Intrând pe poarta larg deschisă ai un sentiment de măreţie. Candelabrele strălucitoare oferă o lumină caldă şi o ambianţă încântătoare, iar pereţii sunt tapetaţi cu motive clasice, uşor sidefate şi cu o tentă plăcută de auriu. Decorul este undeva între clasic şi modern, pretându-se la orice stil de eveniment. Fie că veţi avea o nuntă mare de 450 de persoane sau poate un botez cu mai puţini invitaţi noi vom organiza spaţiul asa încât evenimentul dvs. să fie foarte reuşit şi elegant. Sala este dotată cu aer condiţionat, mese rotunde, scaune din lemn masiv, bucătarie proprie cu aparatură de ultimă generaţie şi băi elegante. Totul sclipeşte de curăţenie. Mesele rotunde contribuie la aspectul primitor al incăperii. Aşezaţi în cerc toţi invitaţii se vor simţi toți la fel de importanţi şi vor putea dialoga mai uşor între ei.

Terasa acoperită cu deschidere amplă către salonul mare este „pusă în scenă” atunci când evenimentul dvs depăşeşte 200 de persoane. Acest spaţiu poate găzdui până la 200 de invitaţi şi este în perfectă armonie cu salonul mare, desparţită de aceasta printr-un perete mobil din sticlă. Acest spaţiu este ideal şi pentru organizarea ceremoniei religioase dacă vă doriti o nuntă în stil american. Balconul poate găzdui până la 50 de persoane şi oferă o privelişte fantastică asupra întregului salon. Are un rol important şi în aspectul arhitectural al salonului, oferind dinamism spaţiului.

În plus vă punem la dispoziţie 30 locuri de cazare și o parcare proprie cu 100 de locuri. Mirii restaurantului Terra vor primi o cameră bonus în noaptea nunții si multe alte surprize plăcute.